Isle of Jura

Tabla de contenidos

La destil•leria de Isle Of Jura està ubicada en una petita i espectacular illa que li ha donat nom: JURA. L’illa té una superfície de 367 km2 i una població que no arriba a 190 habitants, la majoria dels quals treballa a la destil•leria.
Jura, terra de supersticions i plena de llegendes, en llengua vikinga, significa illa de cérvols. A l’illa hi viuen prop de 5.000 cérvols vermells a més de faisans, foques, ovelles i vaques de pèl llarg (raça de les Highland).
L’elaboració de whisky es va iniciar a principis del 1800 i actualment encara perduren els mateixos alambics. Aquests són immensos i la clau de la destil•lació del whisky Jura.
La destil•leria Isle Of Jura ha aconseguit un whisky de malta fumat gràcies a la turba, però a la vegada lleuger, suau i elegant. Les bases per aconseguir-ho han sigut l’aigua del manantial Market Loch i la civada escocesa, sense oblidar-nos de la maduració que es fa a les barriques de bourbon americà o d’olorós de Xerès. Les barriques de bourbon ofereixen notes de vainilla i regalèssia i les d’olorós notes més cítriques i aromes a espècies, cafè i toffee.

La destil•leria el•labora:
Origin_Box-Bottle-NEW-2013-1L-HR– un Jura 10 anys, envellit en barriques de bourbon durant 10 anys, suau i fresc, amb notes de mel, caramel i regalèssia.

– un Jura Superstition, s’aprecien notes de mel i pi i aromes a turba. Per molts és pura perfecció, en aquesta ampolla es barregen whiskys joves i whiskys envellits fins a 21 anys.

– un Jura 16 anys, amb notes a cítrics i a toffee i aromes a gingebre i préssecs madurs. S’envelleix durant 14 anys en barriques de roure americà blanc i els 2 últims en barriques d’olorós de Xerès.

Prophecy_Box-Bottle-NEW-2013-HR– un Jura Prophecy, amb intensa aroma a turba. És un whisky complexe, que s’envelleix en barriques de roure Limousin.

– I per acabar una ampolla de col•lecció, un Jura 21 anys, amb notes a xocolata i massapà i un sabor a caramel i ametlles. Un luxe que no passa desapercebut.

Tots aquests whiskys els podrà trobar a la nostra botiga online LaVinateria.net

 

La destilería de Isle Of Jura está ubicada en una pequeña y espectacular isla que le ha dado nombre: JURA. La isla tiene una superficie de 367 km2 y una población que no llega a 190 habitantes, la mayoría de los cuales trabaja en la destilería.
Jura, tierra de supersticiones y llena de leyendas, en lengua vikinga, significa isla de ciervos. En la isla viven cerca de 5.000 ciervos rojos además de faisanes, focas, ovejas y vacas de pelo largo (raza de las Highland).
La elaboración de whisky se inició a principios del 1800 y actualmente aún perduran los mismos alambiques. Estos son inmensos y la clave de la destilación del whisky Jura.
La destilería Isle Of Jura ha conseguido un whisky de malta ahumado gracias a la turba, pero a la vez ligero, suave y elegante. Las bases para ello han sido el agua del manantial Market Loch y la avena escocesa, sin olvidarnos de la maduración en barricas de bourbon americano o de oloroso de Jerez. Las barricas de bourbon ofrecen notas de vainilla y regaliz y las de oloroso notas más cítricas y aromas a especias, café y toffee.

La destilería elabora:

– un Jura 10 años, envejecido en barricas de bourbon durante 10 años, suave y fresco, con notas de miel, caramelo y regaliz.

Superstition_Box-Bottle-NEW-2013-HR– un Jura Superstition, se aprecian notas de miel y pino y aromas a turba. Para muchos es pura perfección, en esta botella se mezclan whiskys jóvenes y whiskys envejecidos hasta 21 años.


Diurachs_Box-Bottle-NEW-2013-1L-HR– un Jura 16 años, con notas a cítricos y toffee y aromas a jengibre y melocotones maduros. Se envejece durante 14 años en barricas de roble americano blanco y los 2 últimos en barricas de oloroso de Jerez.

– un Jura Prophecy, con intenso aroma a turba. Es un whisky complejo, que se envejece en barricas de roble Limousin.

– Y para acabar una botella de colección, un Jura 21 años, con notas a chocolate y mazapán y un sabor a caramelo y almendras. Un lujo que no pasa desapercibido.

Todos estos whiskys los podra encontrar en nuestra tienda online LaVinateria.net

Comparte:
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en pinterest
Pinterest
Compartició en linkedin
LinkedIn

VINOS TINTOS

VINOS BLANCOS

VINOS ROSADOS

WHISKY

Posts relacionados
Productos destacados

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS