Sant Valentí / San Valentín

Tabla de contenidos

Arriba la data més romàntica del calendari, 14 de febrer, Sant Valentí. Una data per recordar l’amor o, de vegades, el desamor. Una data per demostrar a la teva parella que l’estimes o per recordar que no estàs sol. Una data per sorprendre amb un regal o per compartir un moment.

Volem ajudar-te per Sant Valentí. Volem que sorprenguis a la teva parella i hem pensat en alguna cosa per a ella o en alguna cosa per a ell, però també en alguna cosa per compartir. Volem que gaudeixis d’una vetllada romàntica, un despertar únic, un moment diferent,…

Volem ajudar-te, per això et donem unes claus perquè gaudeixis de cada minut.

Al matí, perquè despertar-se amb amor és un luxe, acompanya-ho amb el cava Perles Blanques de Naveran, però si vols començar el dia amb un esmorzar en el llit amb la teva parella, no pot faltar el champagne Taittinger brut reserva.

Si vols continuar amb un bon marisc, et proposem l’albariño Pazo de Señorans (D.O. Ries Baixas), però si sou dels que escolliu la carn, no us podeu perdre un vi negre amb nom de muntanya l’Acusp (D.O. Costers del Segre).

Quan arriba la nit, però aquesta encara és jove us recomanem un bon gin tonic de ginebra Gin Hayman’s London Dry, això sí si és per rematar-la el whisky Penderyn Single Malt.

Pels moments únics, els moments per compartir, els moments diferents, siguin per Sant Valentí o qualsevol altre dia, et proposem:

Quan ell és el teu Rei i ella la teva Reina, sens dubte el vi dels Reis el Tokaji, un vi dolç que prové d’Hongria.

Voleu ser una parella de cinema? No us ho penseu més el champagne Miraval Rosé d’Angelina Jolie i Brad Pit

Que li voleu afegir dolçor al vostre amor, un dolç de pedro ximénez Don P.X. Gran Reserva de 1983 de Toro Albalá

Sou especialment romàntics? El cava Kripta d’Agustí Torelló Mata, una ampolla única per a un moment romàntic.

En resum Sant Valentí és el dia de l’amor, per això un vi que crida a l’amor el negre amb D.O. Montsant de Sara Pérez el Venus La Universal, però també un dia per seduir, prova-ho amb el vi negre La Musa de Vins de Pedra amb D.O. Conca del Barberà.

imatges_ella_es imatges_compartir_esvalenti_el_es

 

 

 

 

Llega la fecha más romántica del calendario, 14 de febrero, San Valentín.  Una fecha para recordar el amor o, a veces, el desamor. Una fecha para demostrar a tu pareja que la quieres o para recordar que no estás solo. Una fecha para sorprender con un regalo o para compartir un momento.

Queremos ayudarte en San Valentín. Queremos que sorprendas a tu pareja y hemos pensado en algo para ella o en algo para él, pero también en algo para compartir.  Queremos que disfrutes de una velada romántica, un despertar único, un momento distinto,…

Queremos ayudarte, por eso te damos unas claves para que disfrutes de cada minuto.

Por la mañana, porque despertarse con amor es un lujo,  acompáñalo con el cava Perles Blanques de Naveran, pero si quieres empezar el día con un desayuno en la cama con tu pareja,  no puede faltar el champagne Taittinger brut reserva.

Si quieres continuar con un buen marisco, te proponemos el albariño Pazo de Señorans (D.O. Rías baixas), pero si sois de los que escogéis la carne, no os  podéis perder un vino tinto con nombre de montaña Acusp (D.O. Costers del Segre)

Cuando llega la noche, pero esta aún es joven os recomendamos un buen gin tonic de ginebra Gin Hayman’s London Dry, eso sí si es para rematarla el whisky Penderyn Single malt.

En los momentos únicos, los momentos para compartir, los momentos distintos, sean por de San Valentín o cualquier otro día, te proponemos:

Cuando él es tu Rey y ella tu Reina, sin duda alguna el vino de los Reyes el Tokaji, un vino dulce que proviene de Hungría.

¿Queréis ser una pareja de cine? No os lo penséis más el champagne Miraval Rosé de Angelina Jolie y Brad Pitt

Que le queréis añadir dulzura a vuestro amor, un dulce de pedro ximénez Don P.X. Gran Reserva de 1983 de Toro Albalá

¿Sois especialmente románticos? El cava Kripta de Agustí Torelló Mata, una botella única para un momento romántico.

En resumen San Valentín es el día del amor, por eso un vino que llama al amor el tinto con D.O. Montsant de Sara Pérez el  Venus La Universal, pero también un día para seducir, pruébalo con el tinto La Musa de Vins de Pedra  con D.O. Conca del Barberá.

 

 

 

 

Comparte:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
VINOS TINTOS
VINOS BLANCOS
VINOS ROSADOS
WHISKY
Posts relacionados
Productos destacados

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS