TALLER DE GIN TONIC

Tabla de contenidos

Aquest dissabte vam repetir taller de  Gin Tònics de la mà d’en David i en Jordi. Dos professionals que van fer que el taller fos un èxit.

Les ginebres que es van presentar eren la Martin Miller’s, la Gin Mare, la Gin 9 Mascaró i la The Botanical’s i s’acompanyaven de la tònica FeverTree i al final també vam afegir la tònica 1724.

La ginebra que va obrir la tarda va ser una clàssica, la Martin Miller’s. Amb aquesta ginebra la vetllada està assegurada, és una ginebra suau amb lleuger olor a cítrics, també se li aprecia el toc amargant del ginebró i les notes de regalèssia.

En David ens la va preparar amb dues pells de llima i tres boletes de ginebró, però per poder comparar i veure la diferència també ens la va fer provar amb dues pells de llimona i el ginebró. Hi va haver gustos per tot.

Va tocar el torn a la següent, va ser la Gin 9 Mascaró. Aquesta és una ginebra més desconeguda, és una London Dry Gin que els seus ingredients són un secret. És seca, sense addició de sucres, en nas destaca l’aroma a ginebró i en boca el gust a espècies.

La Gin 9 Mascaró es va preparar amb menta, romaní i una pell de llimona.

La The Botanical’s va ser la següent. Va ser la reina de la nit. És una ginebra suau amb aromes cítrics i florals. Una gran descoberta.

Aquesta es va combinar amb llimona i cardamom, llima i ginebró, però la preparació que va triomfar va ser amb pell de taronja i dues boles de cardamom.

L’última de les ginebres que es van presentar va ser la Gin Mare. Una ginebra mediterrània que se li aprecien les notes cítriques i el predomini del ginebró.

Aquesta ginebra és ideal per preparar amb romaní en branca, farigola fresca o una fulla d’alfàbrega, qualsevol de les nostres espècies mediterrànies. A més es va combinar amb la tònica 1724, la seva parella perfecte.

A més de provar les ginebres Martin Miller’s, Gin Mare, Gin 9 Mascaró i The Botanica’ls, també es va fer algun Gin Tònic amb les ginebres London nº3, G’Vine i la Bluecoat.

En resum podríem dir que el taller va ser perfecte i els Gin Tònics espectaculars.

DSC_8056

Este sábado repetimos taller de Gin Tónics de la mano de David y Jordi. Dos profesionales que hicieron que el taller fuera un éxito.

Las ginebras que se presentaron eran Martin Miller’s, Gin Mare, Gin 9 Mascaró y The Botanical’s y se acompañaban de la tónica FeverTree y al final también añadimos la tónica 1724.

La ginebra que abrió la tarde fue una clásica, Martin Miller’s. Con esta ginebra la velada está asegurada, es una ginebra suave con ligero olor a cítricos, también se le aprecia el toque amargo del enebro y las notas de regaliz.

David nos la preparó con dos pieles de lima y tres bolitas de enebro, pero para poder comparar y ver la diferencia también nos la hizo probar con dos pieles de limón y enebro. Hubo gustos para todo.

Tocó el turno a la siguiente, fue la ginebra Gin 9 Mascaró. Esta es una ginebra más desconocida, es una London Dry Gin que sus ingredientes son un secreto. Es seca, sin adición de azúcares, en nariz destaca el aroma a enebro y en boca el gusto a especies.

La ginebra Gin 9 Mascaró se preparó con menta, romero y una piel de limón.

The Botanical’s fue la siguiente. Fue la reina de la noche. Es una ginebra suave con aromas cítricos y florales. Un gran descubrimiento.

Esta se combinó con limón y cardamomo, lima y enebro, pero la preparación que triunfó fue con piel de naranja y dos bolas de cardamomo.

La última de las ginebras que se presentaron fue Gin Mare. Una ginebra mediterránea que se le aprecian las notas cítricas y el predominio del enebro.

Esta ginebra es ideal para preparar con romero en rama, tomillo fresco o una hoja de albahaca, cualquiera de nuestras especies mediterráneas. Además se combinó con la tónica 1724, su pareja perfecta.

Además de probar las ginebras Martin Miller’s, Gin Mare, Gin 9 Mascaró y The Botanical’s, también se hizo algún Gin Tónic con las ginebras London nº3, G’Vine y Bluecoat.

En resumen podríamos decir que el taller fue perfecto y los Gin Tónics espectaculares.

 

 

Comparte:
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en pinterest
Pinterest
Compartició en linkedin
LinkedIn

VINOS TINTOS

VINOS BLANCOS

VINOS ROSADOS

WHISKY

Posts relacionados
Productos destacados

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS