YAMAZAKI SINGLE MALT SHERRY CASK 2013

Tabla de contenidos

YAMAZAKI SINGLE MALT SHERRY CASK 2013, EL MILLOR WHISKY DEL MÓN
El millor whisky del món no és escocès.
El títol al millor whisky del món se l’emporta el whisky japonès Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013, de la destil·leria Suntory, la més antiga del Japó, fundada el 1923.
Aquesta vegada el whisky japonès ha guanyat la batalla al whisky escocès, amb una puntuació de 97,5 punts sobre 100, dilluns passat la prestigiosa guia britànica «Bíblia del Whisky», editada per l’expert Jim Murray, va escollir al Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 com el millor whisky del món.
La Bíblia del Whisky es va publicar per primera vegada el 2003 i aquesta és la primera vegada en què un whisky japonès és escollit com el millor whisky del món i que cap whisky escocès aconsegueix situar-se entre els 5 primers llocs de la classificació.
Jim Murray després de definir el Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 com un whisky que «ratlla la perfecció» el descriu com «espès, sec, tan rodó com una bola de billar» i de «exquisida brillantor en nas, amb un regust final lleuger , una mica especiat»
Per fer la guia, Jim Murray ha tastat més de 4.500 whiskys, dels quals hi ha aproximadament 1.000 varietats noves cada any. L’expert i tastador afegeix que: en aquest moment cap whisky de pura malta escocès «pot apropar-se el més mínim» a la qualitat i el sabor del japonès, i alerta a les destil·leries del nord de la Gran Bretanya que han d’aplicar «una petita dosi d’humilitat » per » adonar-se que alguna cosa està fallant».
yamazaki-sherry-cask-2013

 

A la Bíblia del Whisky els tres llocs següents al Yamazaki Sherry Cask 2013 són per a tres bourbons nord-americans.

Creiem que després d’aquest premi el Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 es revaloraritzarà i els col·leccionistes i amants del whisky hi estaran molt interessats. Cal destacar que només es van embotellar 18.000 unitats i unes poques han anat a parar a les botigues especialitzades com nosaltres.

 

 

YAMAZAKI SINGLE MALT SHERRY CASK 2013, EL MEJOR WHISKY DEL MUNDO
El mejor whisky del mundo no és escocés.
El título al mejor whisky del mundo se lo lleva el whisky japonés Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013, de la destilería Suntory, la más antigua del Japón, fundada en 1923.
Esta vez el wisky japonés ha ganado la batalla al whisky escocés. Con una puntuación de 97,5 puntos sobre 100, el pasado lunes la prestigiosa guia británica “Biblia del Whisky”, editada por el experto Jim Murray, escogió al Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 como el mejor wisky del mundo.
La Biblia del Whisky se publicó por primera vez en el 2003 y esta es la primera vez en que un whisky japonés es escogido como el mejor whisky del mundo y que ningún whisky escocés logra situarse entre los 5 primeros lugares de la clasificación.
Jim Murray después de definir el Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 como un whisky que “raya la perfección” lo describe como “espeso, seco, tan redondo como una bola de billar” y de “exquisita brillantez en nariz, con un regusto final ligero, algo especiado”
Para realizar la guia, Jim Murray ha catado más de 4.500 whiskys, de los cuáles hay aproximadamente 1.000 variedades nuevas cada año. El experto y catador añade que: en este momento ningún whisky de pura malta escocés “puede acercarse lo más mínimo” a la calidad y el sabor del japonés, y alerta a las destilerías del norte de la Gran Bretaña de que deben aplicarse “una pequeña dosis de humildad” para “darse cuenta de que algo está fallando”.
En la Biblia del Whisky los tres puestos siguientes al Yamazaki Sherry Cask 2013 son para tres bourbons estadounidenses.

Creemos que después de este premio el Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 se revalorizará y los coleccionistas y amantes del whisky se querrán hacer con él, pero hemos de destacar que sólo se embotellaron 18.000 unidades y unas pocas han ido a parar a las tiendas especializadas como nosostros.

 

 

Comparte:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
VINOS TINTOS
VINOS BLANCOS
VINOS ROSADOS
WHISKY
Posts relacionados
Productos destacados

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS