Taller de Gin Tonics / Taller de Gin Tònics

Tabla de contenidos

 

taller Gin Tonic 13-04-13 561Gin Tonic

 

Para inaugurar nuestra Sala de Catas hemos organizado un taller de Gin Tónics. El taller ha sido dirigido por David, un profesional que sabe transmitir sus conocimientos de una forma amena, divertida y diferente.

En el taller se prepararon y degustar Gin Tónics hechos a partir de las ginebras Premium Seagram’s (ideal para combinar con cítricos), la G’Vine Floraison (perfecto con uvas verdes y frambuesas o fresas), la N º 209 (una combinación diferente, calabaza y clave) y finalmente la ginebra catalana Dry Gin 19 flores (una ginebra original y singular, para preparar con piel de naranja o limón y 2 bolitas de enebro).

No podemos olvidar que, en un Gin Tonic la media naranja de la ginebra es la tónica. En este caso hemos elegido la tónica Markham, es de color transparente, con sabores persistentes y burbuja continua.

El taller fue un éxito, didáctico y participativo.

Per inaugurar la nostra Sala de Cates hem organitzat un taller de Gin Tònics. El taller ha estat dirigit per en David, un professional que sap transmetre els seus coneixements  d’una forma amena, divertida i diferent.

En el taller es van preparar i degustar Gin Tònics fets a partir de les ginebres Premiun Seagram’s (ideal per combinar amb cítrics), la G’Vine Floraison (perfecte amb raïms verds i gerds o maduixes), la Nº 209 (una combinació diferent, carabassa i clau) i finalment la ginebra catalana Dry Gin 19 flors (una ginebra original i singular, per preparar amb pell de taronja o llimona i 2 boletes de ginebre).

No ens podem oblidar que, en un Gin Tònic la mitja taronja de la ginebra és la tònica. En aquest cas hem escollit la tònica Markham, és de color transparent, amb sabors persistents i bombolla contínua.

El taller va ser un éxit, didàctic i participatiu.

Comparte:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
VINOS TINTOS
VINOS BLANCOS
VINOS ROSADOS
WHISKY
Posts relacionados
Productos destacados

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS