El Gin Tonic i, el seu competidor, el Vodka Tonic

Tabla de contenidos

Arriba la primavera i tornem a portar els Gin Tonics a LaVinateria. El passat 29 de març vàrem tornar a fer un taller de Gin Tonics amb en David, però aquesta vegada el Gin Tonic no anava sol l’acompanyava, el seu principal competidor, el Vodka Tonic.

El Gin Tonic és la beguda de moda, però li està començant a agafar el camí el Vodka. Que en sabem del Vodka Tonic? Com es prepara? D’entrada podem dir  que és una beguda més neutre, combinable també amb fruites, botànics i, per descomptat, amb la Tònica.

Abans de començar amb les combinacions, unes nocions bàsiques no aniran malament:
–  primer, quant més gel millor. Per descomptat un bon gel, gros i compacte.
– segon, i molt important, refredar prèviament la copa amb el gel. Després, buidar l’aigua dels glaçons desfets.
– tercer, acabar d’emplenar la copa de gel.
– i després, acabar de preparar el combinat.

DSC_4870

 

Començarem amb el Vodka. Serà el Grey Goose, fresc i elegant, un vodka Premium  elaborat a França. Amb aromes florals i notes cítriques, en boca suau i equilibrat, deixant notes que recorden a una suau crema d’ametlles. De final prolongat.

Al Vodka el segueixen tres ginebres:

– la Gin Botanic: elaborada a partir del cítric Mà Buda, en podem destacar  aromes intensos i delicats, amb predomini de notes cítriques, tant de mà de Buda com de taronja dolça.
– la Gin Brecon: S’arriba a destil•lar cinc vegades. Ginebra transparent escassament aromàtica , sensació lleugerament dolça i de perfecte equilibri en alcohol.
– la Gins Sloane’s: aromes frescos, amb records a ginebre i notes cítriques. Voluptuosa en boca, amb una entrada carnosa, llaminera i amb un pas cremós.

Per acabar la mitja taronja dels combinats, la Tònica. En aquesta cas serà la Tònica Markham, molt neutre, de color transparent, amb sabors persistents i bombolla contínua.

DSC_4867

———————

Per veure més fotos us deixo el link del facebook:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.734682653229120.1073741847.409636012400454&type=1

Para ver más fotografias os dejo el link del facebook:

———————

Llega la primavera y volvemos a traer los Gin Tonics a LaVinateria. El pasado 29 de marzo volvimos a hacer un taller de Gin Tonics con David, pero esta vez el Gin Tonic no iba solo, lo acompañaba su principal competidor el Vodka Tonic.

El Gin Tonic es la bebida de moda, pero le está empezando a coger el camino el Vodka. Que sabemos del Vodka Tonic? Cómo se prepara? De entrada podemos decir que es una bebida más neutra, combinable también con frutas, botánicos y, por supuesto, con la Tónica.

Antes de empezar con las combinaciones, unas nociones básicas no irán mal:
– primero, cuanto más hielo mejor. Por supuesto un buen hielo, gordo y compacto.
– segundo, y muy importante, enfriar previamente la copa con el hielo. Después, vaciar el agua de los cubitos deshechos.
– tercero, acabar de rellenar la copa de hielo.
– y después, acabar de preparar el combinado.

Empezaremos con el Vodka. Será el Grey Goose, fresco y elegante, un vodka Premium elaborado en Francia. Con aromas florales y notas cítricas, en boca suave y equilibrado, dejando notas que recuerdan a una suave crema de almendras. De final prolongado.

DSC_4879

 

Al Vodka lo siguen tres ginebras:
– la Gin Botanic: elaborada a partir del cítrico Mano Buda, podemos destacar aromas intensos y delicados, con predominio de notas cítricas, tanto de mano de Buda cómo de naranja dulce.
– la Gin Brecon: Se llega a destilar cinco veces. Ginebra transparente escasamente aromática, sensación ligeramente dulce y de perfecto equilibrio en alcohol.
– la Gins Sloane’s: aroma fresco, con recuerdos a enebro y notas cítricas.  Voluptuosa en boca, con una entrada carnosa, golosa y paso cremoso.

 

Para acabar, la media naranja de los combinados, la Tónica. En este caso será la Tónica Markham, muy neutra, de color transparente, con sabores persistentes y burbuja continua.

 

Comparte:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
VINOS TINTOS
VINOS BLANCOS
VINOS ROSADOS
WHISKY
Posts relacionados
Productos destacados

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS

VINOS ROSADOS